Briza

BRIZA je poput ornamenta. Nudi mekoću nježnog plesa u blagom povjetarcu kao i čvrsti upor moćnom vjetru. Uzorak prostoru daje dozu elegancije i mekoće a istodobno čuva snagu i šarm. Primjeren je za ambijente, koji zahtijevaju glatke površine, primjerice kupaonske i kuhinjske površine – u...
  • indor
  • smooth1
Cijena: od 1.043,00kn / m2
dekorativni kamen alize
Briza Alize
ALIZE (Bijeli mramor) je prepoznatljiv po njegovoj bijeloj strukturi. Kamen sadrži  svijetlosive nijanse, ponekad se pojavi žućkasta sjena. Klesani kamen ima hrapavu površinu, zbog čega su bezbojni kristali vrlo vidljivi u strukturi kamena. Djelomično je pogodan za vanjsku uporabu.

Cijena: 1.043,00kn / m2
dekorativni kamen

O KAMENU

BRIZA je poput ornamenta. Nudi mekoću nježnog plesa u blagom povjetarcu kao i čvrsti upor moćnom vjetru. Uzorak prostoru daje dozu elegancije i mekoće a istodobno čuva snagu i šarm. Primjeren je za ambijente, koji zahtijevaju glatke površine, primjerice kupaonske i kuhinjske površine – u tim prostorijama se preporuča, da se prostor između kamena popuni fugirnom masom i onda impregnira. Uzorak je sličan mozaiku Atria, osim što je ovdje površina ravna.
Tip mozaika: BRIZA
Dimenzija ploče: 10 x 30 cm x 1 – 1,5 cm
Dimenzija mozaika: 1,5 -5 x 1 cm
Težina: 35,5 – 39,4 kg/m²
Pakiranje: 0,14 m²

Tehnički crtež:
briza hr
go_top