Briza

BRIZA je poput ornamenta. Nudi mekoću nježnog plesa u blagom povjetarcu kao i čvrsti upor moćnom vjetru. Uzorak prostoru daje dozu elegancije i mekoće a istodobno čuva snagu i šarm. Primjeren je za ambijente, koji zahtijevaju glatke površine, primjerice kupaonske i kuhinjske površine – u...
  • indor
  • smooth1
Cijena: od 1.043,00kn / m2
dekorativni kamen rainbow
Briza Rainbow
RAINBOW (Pješčenjak) je kamen kod kojeg karakterizira varijacija boja i njezino  miješanje, od bijele i bež preko žuto narančaste do skoro crvene. Kontrast ovisi o bloku kamena iz kojeg je isklesan. Strukturno je jedan od najporoznijih vrsta kamena iz naše ponude, zbog čega je i najlakši. Zbog tih karakteristika više je pogodan za unutarnju upotrebu.

Cijena: 1.043,00kn / m2
dekorativni kamen

O KAMENU

BRIZA je poput ornamenta. Nudi mekoću nježnog plesa u blagom povjetarcu kao i čvrsti upor moćnom vjetru. Uzorak prostoru daje dozu elegancije i mekoće a istodobno čuva snagu i šarm. Primjeren je za ambijente, koji zahtijevaju glatke površine, primjerice kupaonske i kuhinjske površine – u tim prostorijama se preporuča, da se prostor između kamena popuni fugirnom masom i onda impregnira. Uzorak je sličan mozaiku Atria, osim što je ovdje površina ravna.
Tip mozaika: BRIZA
Dimenzija ploče: 10 x 30 cm x 1 – 1,5 cm
Dimenzija mozaika: 1,5 -5 x 1 cm
Težina: 35,5 – 39,4 kg/m²
Pakiranje: 0,14 m²

Tehnički crtež:
briza hr
go_top